Címke leírása

Ezzel a címkével ellátott bejegyzésekben a neurofeedback tréninghez kapcsolódó cikkeket olvashatsz. Érdekességeket, legújabb kutatásokat és kiegészítéseket, melyek hasznosak lehetnek a neurofeedback még mélyebb megértéséhez.

Hazánkban még nem terjed el ez a módszer, noha külföldön nagy elismerésnek és állami támogatásnak örvend. Szeretném, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a kiváló módszer. Így kolléganőmmel létrehoztuk a neurofeedbackklinika.hu honlapot, ahol a különböző módszerekről még részletesebben és érthetőbben olvashatsz.

Egy korszerű EEG készülék olyan sok információt tud szolgáltatni az agyi tevékenységről, hogy ezen adatok értelmezésével napjainkban is számtalan kutató csoport foglalkozik a világon. Azonban a kutatások már több különböző technikát is lehetővé tettek számunkra, melyekkel számos pozitív módon tudunk hatni életünkre. Ez az EEG biofeedback, más néven a neurofeedback.

Mindegyik tréning mód az agy plaszticitását, alkalmazkodó képességét és rugalmasságát használja ki. Tanulással / kondicionálással az agy zavart területei képesek visszanyerni optimális egyensúlyi állapotukat, vagy akár teljesítménye fokozható is.

Oszd meg barátaiddal ismerőseiddel a cikkeket, amennyiben hasznosnak és érdekesnek találtad.

Kellemes olvasás kívánok neked, remélem újabb hasznos információkkal leszel gazdagabb.

Tag Archive for: Neurofeedback

neurofeedback amplitúdó video

Neurofeedback Videó