Biofeedback és Neurofeedback tréning Budapesten

  • 1118, Budapest,
    Hegyalja út 70.

  • +36 30 123 7760

  • info@tudatosagy.hu

  • Hétfő – Péntek

    Előzetes megbeszélés szerint.

Kérdésed van? Írj üzenetet!

Árak

Állapotfelmérés

(anamnézis, műszeres állapotfelmérés, kiértékelés)

16.900Ft

Biofeedback vagy neurofeedback tréning

(egy fajta tréning a kezelés során)

10.900Ft/ alkalom

Biofeedback és neurofeedback tréning

(kombinált kezelés)

12.900Ft/ alkalom

Egy alkalom időtartalma függ a kezelés típusától (40 perc-90 perc)
A fizetés bankkártyával vagy átutalással lehetséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az első alkalommal egy beszélgetéssel kezdünk, melyet egy bemérés követ. Attól függően, hogy milyen panasszal jelentkezett 1-1,5 órát vesz igénybe.

Természetesen van lehetőség konzultációra, melynek árát teljes mértékben beszámítjuk a bemérés árába.

A tréning során, az adott eszközöket rögzítem a kliens testére, aki egy kényelmes fotelban ül, a monitor előtt. A tréning során a kliensnek nincs más dolga, mint a képernyőn látható visszajelzést figyeli. (video, animáció, direkt visszajelzés)

A neurofeedback elektródákat egy speciális paszta segítségével rögzítem a fejbőrhöz, mely vízzel könnyedén letörölhető. A biofeedback eszközöket pántok, illetve csipesz segítségével rögzítem az adott testrészre.

Nem, az elektródák kizárólag a test jeleit érzékelik, majd átalakítva továbbítják a számítógépbe. A visszajelzés vizuálisan, a monitoron keresztült történik.

Nem. Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel. A bemérés alapján kiértékelést és kezelési tervet készítek.

A kliens állapota, a bemérés és a kezelési terv, illetve az elérni kívánt eredmény határozza meg. Neurofeedbackből javasolt minimum alkalom 20, biofeedbackből 10 alaklom.

Kezdetnek heti 2-3 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, majd lehet csökkenteni az alkalmak számát. Egyénre szabva létezik intenzív tréning heti 3-5 alkalom és heti 1 alkalmas tréning, azonban ilyenkor otthoni feladatokkal egészítjük ki a  módszert.

Az agy által megtanult új mintázatokat nem felejti el.

A tréningnek káros mellékhatása nincs. Azonban az első alkalmak folyamán átmenetileg felerősítheti a tüneteket.

Már Budapesten is elérhető a világszerte ismert Biofeedback és Neurofeedback tréning. Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít, központja Budapest, de egyre több vidéki városban is elérhető ez a korszerű technika. Amennyiben nem Budapesten élsz, de érdekel  a Biofeedback és Neurofeedback tréning, keresd fel Egyesületünket, az Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület honlapját: www.neurofeedbackegyesulet.hu .