Címke leírása

Ezzel a címkével ellátott bejegyzésekben a biofeedback tréninghez kapcsolódó cikkeket olvashatsz. Érdekességeket, legújabb kutatásokat és kiegészítéseket, melyek hasznosak lehetnek a még mélyebb megértéséhez.

Hazánkban még nem terjed el ez a módszer, noha külföldön nagy elismerésnek és állami támogatásnak örvend. Szeretném, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a kiváló módszer. Így kolléganőmmel létrehoztuk a neurofeedbackklinika.hu honlapot, ahol a különböző módszerekről még részletesebben és érthetőbben olvashatsz.

Modern orvostechnikai eszközök segítségével már nem csak mérni tudjuk a test paramétereit, hanem meg is tudjuk tanítani az életfunkciók normális működését a szervezetet. Különböző módszerek léteznek, aszerint, hogy mely testi paramétereket jelezzük vissza az agy számára. Így növeljük a test tudatosságot, helyreállítjuk az egyensúlyt és  az egészséget.

Az alábbi módszerek érhetők el hazánkban: EEG vagyis neurofeedback, HRV- Szívfrekvencia variabilitás, Légzés visszajelzés, Pulzus visszajelzés, EMG- Izomaktivitás visszajelzés, Bőrhőmérséklet visszajelzés, Bőrellenállás visszajelzés.

Oszd meg barátaiddal ismerőseiddel a cikkeket, amennyiben hasznosnak és érdekesnek találtad.

Kellemes olvasás kívánok neked, remélem újabb hasznos információkkal leszel gazdagabb.

Tag Archive for: biofeedback

Tükörneuronok