Horváth Eszter

Biofeedback és Neurofeedback Tréner
Fizioterapeuta

Eredeti végzettségem fizioterapeuta MSc. Jelenleg doktoranduszként a biofeedback és neurofeedback módszereket kutatom és oktatom.  A munkám során tapasztaltam, hogy a beteg emberek testét meg lehet javítani, mint egy gépezetet, de ha a „vezérlőpult” az agy továbbra is hibás üzenetet küld a testnek, a betegség újra bekövetkezik. Tehát nem történik tényleges gyógyulás, csak tüneti kezelés. A biofeedback és neurofeedback egy hiánypótló eleme lett a tevékenységemnek, egyszerű kondicionálással újratanítható az agy és a test funkciói, így tényleges és tartós változás állhat be.

Alap végzettségem mellett természetgyógyász tanulmányokat is folytattam, majd neurofeedback trénerként elsajátítottam az amplitúdó tréning, ILF és SCP tréning  és a biofeedback módszertanát. Ezen eljárások egyénre szabott kombinációját használom a sikeres gyógyulás érdekében. Kicsikkel és nagyokkal egyaránt foglalkozom. Lenyűgöz, hogy életkortól és problémától függetlenül központi idegrenszerünk optimalizálása, milyen fantasztikus változásokat eredményez.

Célom, hogy ez a módszer minél több területen létjogosultságot kapjon, így az emberek testükhöz közelebb kerülve, önmagukat taníthatják meg az egészségesebb és stresszmentesebb működésre.

„Változtasd meg gondolkodásodat és megváltozik az életed.”
Horváth Eszter neurofeedback tréner
Fontos! Biofeedback és neurofeedback tréninget csak az arra kiképzett szakember végezhet , megfelelő egészségügyi ismeretekkel.

Tanulmányaim:

 • 2019 Testnevelési Egyetem – PhD hallgató,  Kutatási témám: Biofeedback és neurofeedback módszerek hatása a csúcsteljesítményre
 • 2017 Slow Cortical Potencial, Neurofeedback Tréner
 • 2016 ILF – Othmer módszer, Neurofeedback Tréner
 • 2014 Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Neurofeedback Tréner
 • 2012- 2014 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar,
  fizioterapeuta mesterképzés szak, MSc
 • 2013 Bioenergetika ETI vizsga
 • 2009- 2011 Kineziológia ETI vizsga
  -Brain Gym
  -One Brain
  -Touch for Health
  -Learning Enhancement Acupressure Program- LEAP
 • 2010 Természetgyógyász ETI vizsga
 • 2007-2011 Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, ápolás és betegellátás alapszak,
  gyógytornász szakirány, BSc
Bio Neuro Logo

2022-ben kollégáimmal megalapítottuk a

Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesületet

Az Akadémia keretén belül nemzetközi szintű biofeedback és neurofeedback oktatást végzünk, továbbá a módszerek tudományos ismeretterjesztésével foglalkozunk.

Látogass el oldalunkra és ismerd meg Akadémiánkat!

 www.bioneuroakademia.hu

országos neurofeedback egyesület

2019-ben kolléganőmmel, Hullán Gabriellával megalapítottuk az

Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesületet

Látogass el honlapunkra és ismerd meg a különböző biofeedback és neurofeedback módszereket : www.neurofeedbackegyesulet.hu

Főbb tevékenységünk a hazai neurofeedback trénerek közösségének kiépítése és a biofeedback és neurofeedback módszerek népszerűsítése hazánkban.  A képzett trénereknek konferenciákat és workshopokat szervezünk.