Házirend

Foglalkozások/Vizsgálatok

Kérem a szülőket/klienst érkezzenek pontosan, a foglalkozás előtt legalább 5 perccel, így a gyermeknek/kliensnek biztosítható a tréning előtti mosdóhasználat. (A foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét.) A gyermek/kliens foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen.

Kommunikáció, kapcsolat

Kérem a szülőket/klienst, hogy mindig írásos formában, lehetőleg e-mailben, (smsben) tartsuk a kapcsolatot, ezen a csatornán küldöm az értesítőket és várom a megkereséseket.

Díjfizetés

1. Az állapotfelmérő vizsgálat az adott napon készpénzben fizetendő.
2. A neurofeedback tréningek havi díja minden hónap 5-ig egy összegben előre
fizetendő, készpénzben, vagy banki utalással. Utóbbi esetben előre kitöltött
számla/díjbekérő alapján.

A jó ütemű haladás alapfeltétele a rendszeresség. Ennek érdekében bérleti rendszerben történik a tréning díjainak kifizetése. A díjat legkésőbb az adott hónap első óráján, legkésőbb minden hónap 5. napjáig kell megfizetni az adott hónap óraszámának megfelelően. Erről minden hónapban küldök e-mail értesítőt.

Lemondási feltételek

1. Az állapotfelmérő vizsgálatok lemondására, módosítására a kezdő időponthoz képest legalább 48 órával korábban van lehetőség. A felszabadult hely az állapotfelmérésre várók jelentkezési sorrendjében betöltésre kerül.
Amennyiben szeretne új időpontot foglalni, azt csak abban az esetben teheti meg, ha az állapotfelmérés díjából 5.000.-Ft, azaz Ötezer forint előleget befizet, új időpontja csak az befizetést követően kerül visszaigazolásra. Abban az esetben, ha valaki nem fizeti be az előleget, a helyét nem tudjuk fenntartani, azt visszaigazolni nem áll módunkban.
2. A neurofeedback tréningek lemondása esetében a tréning díjának visszafizetésére nincs lehetőség. Szabályszerűen – a tréning előtt 24 órával kizárólag írásban bejelentett- csak betegség miatti hiányzás esetén korlátozott mértékben, az tréningrend függvényében egy másik időpontban kerülhet sor a pótlásra (áthelyezésre). A pótlások pótlására nincs lehetőség!
Az áthelyezés (pótlás) kizárólag kórházi tartózkodás esetén kerül következő hónapban minden alkalom jóváírásra. Egyéb okból történő hiányzás esetén a megtartott foglalkozások teljes díja fizetendő.
3. A tréner esetleges betegsége vagy váratlan elfoglaltsága esetén, lehetőség van szakszerű helyettesítésre. Amennyiben ezt bármilyen okból nem kívánják igénybe venni, akkor az elmaradt tréning díjai teljes egészészében jóváírásra kerülnek a következő havi díjakból.

Tájékoztatás

A tréning végén, illetve 20 alkalomnál minden gyermekkel kontrollmérést végzek. Ezt követően minden szülővel személyesen megbeszélem a mérés eredményeit és a további teendőket.

Személyes konzultáció szükség esetén bármikor kérhető, előzetes megbeszélés alapján. Díja: 5.000.-Ft/alkalom, időtartama: 30perc

Iskolai szünet gyerekeknek

Iskolai szünet alatt a központilag meghatározott őszi, téli, tavaszi szünetet értendő. Síszünetek, osztálykirándulások, oktatás nélküli napok és egyebek nem tartoznak ebbe a kategóriába.
Amennyiben az iskolai szünetek alatt a gyerekek tréningezése nem oldható meg, az adott időszakban a neurofeedback is igény szerint szüneteltethető, tréning díjat ezen időszak alatt nem kell fizetni.

Szülői kíséret

A szülői felügyeletre az órákon nincs lehetőség (kivéve első alkalom, illetve indokolt esteben).

Értesítés címváltozásról

Ha megváltozott az e-mail címed vagy telefonszámod, mindenképpen írásban jelezd felém.

Rendelő helyszíne és szabályai

Helyszíne: Budapest II. kerület Budakeszi út 51/D „A” épület fsz. 1. Megközelítés tömegközlekedéssel: a Széll K. térről a 22, ill. 22A jelzésű autóbuszokkal a Bíróság megállóig, autóval a Budakeszi útról (a Budai Központi Kerületi Bíróságnál) kell lekanyarodni jobbra, parkolni a Lakópark vendégparkolójában lehetséges. Az első fél óra ingyenes, majd minden megkezdett óra 250.- Ft, melyet a Portán lehet rendezni.
A „Szépilona Lakópark”-ba belépve az „A” épületben található portán segítenek az eligazodásban. Az Irodáknál a csengőt megnyomva nyitjuk az ajtót, majd az ajtóval közvetlenül szemben található a rendelő.
Kérjük tekintettel arra, hogy a rendelő egy lakó parkban található ügyeljünk a ház lakóinak nyugalmára és a Ház szabályaira, a közösségi normákra.